VASKA ATDALĪŠANAS ZIEDE 200ml

E-497
10,00
Atdalīšanās līdzeklis uz vaska bāzes E497
E 497 ir uz vaska bāzes veidota šķidrā smērviela, kas īpaši izstrādāta istabas temperatūras formēšanai no stikla šķiedras stiprinātiem polimēriem, FRP, poliesteriem, vinilesteriem, epoksīdsveķiem, stingrām un puscietām poliuretāna putām. Piemērots lietošanai metāla, sveķu, koka un silikona veidnēs.

• Nodrošina iespēju viegli izjaukt galveno modeli
• Budžeta līdzeklis
• Ātra un ērta lietošana

E 497 ir ļoti specializēta vaska bāzes veidņu atdalīšanas līdzeklis, kas paredzēts lietošanai kopā ar poliuretāna elastomēru liešanas / prototipēšanas sveķiem, piemēram:

• Spied formas
• Lielas detaļas, modeļi
• Gatavās detaļas pēc veidošanas, piemēram, slīpēšana, pulēšana, līmēšana, krāsošana.
Pirms liešanas pārliecinieties, ka detaļās vai veidnēs nav mitruma pēdu (maksimālais mitruma saturs uz virsmas nedrīkst pārsniegt 4%). Pirms aizlēšanas ar silikonu / poliuretānu / utt. , sagatavotu objektu jāpārklāj ar piemērotu šķidru pelējuma atbrīvošanas līdzekli, piemēram, E 497, lai izvairītos no saķeres ar veidni. Uzklājiet vismaz 4 kārtas. Pirms nākamās uzklāšanas uzgaidiet, kamēr katra kārta ir pilnībā izžuvusi. Lai uzlabotu spīdumu, noslaukiet to ar sausu auduma gabalu,kamēr atdalošais apvalks ir pilnīgi sauss. Uzklājiet ar otu vai izsmidzinot no Air Mix izsmidzināšanas pistoles ar 0,3-0,5 mm sprauslu.

GLABĀŠANA:

Iepakojumu ar laku vajadzētu uzglabāt sausās un vēsās telpās līdz 9 mēnešiem. Aizsargājiet materiālu no mitruma un tiešiem saules stariem.