Apziedošs silikons. (10 pēc Šora)

Sil-7102=1 kg
24,99
Komplektā: 1kg šķidrās formēšanas silikons PLS-510 (10 ShA) + biezinātājs silikonam 30g + cietinātājs silikonam (caurspīdīgas krāsas katalizators) 20g

Materiāla blīvums (silikons neizplūst no vertikālām virsmām) ļauj to izmantot, veidojot formas vertikālām virsmām vai ja nav iespējams noņemt veidni standarta veidā. Tas tiek pielietots arī kā pastiprinoši slāņi sarežģītām formām. Pārklājuma materiālu var uzklāt uz virsmām, kas izgatavotas no ģipša, koka, akmens, parafīna utt.

Ieteikumi: Lai uzlabotu silikona veidnes izturību, ir nepieciešama stiegrošana ar vītnēm vai pārsējiem.

Silikona pastas izgatavošana: Vajadzīgajā šķidra formēšanas silikona daudzumā (A komponents) pievienojiet nedaudz piedevas - biezinātāju. Nesteidzieties pievienot pārāk daudz biezinātāja, sāciet ar vienu pilienu! Ieteicamais biezinātāja daudzums ir 2% no silikona svara. Labi samaisa. Pievienojiet biezinātāju, līdz iegūstat vajadzīgā biezuma silikona pastu. Tiklīdz ir sasniegts vēlamais blīvuma līmenis, masai pievieno silikona cietinātāju (B komponents) vajdzīgajā proporcijā, kas norādīta uz iepakojuma. Atgādinām, ka silikona un katalizatora maisišanas attiecība - A: B = 100g: 2g.  Labi samaisiet. Apziedošs silikons ir gatavs! Tagad ir pienācis laiks to uzklāt ar otu vai lāpstiņu, vai ar rokām uz vertikālās virsmas, no kuras jums jānoņem veidni.

SVARS: 1 KG