Divkomponentu formēšanas silikons uz alvas katalizatora PLS-505 (5-šora)

PLS-505-3kg
52,50
Apraksts
PLS-505 ir silikona gumijas veids, kas sacietē istabas temperatūrā. To parasti sauc par divkomponentu silikona gumiju, A daļu par šķidro vielu un B daļu par cietinātāju vai katalizatoru. To galvenokārt izmanto veidņu izgatavošanai.


Izmantošana
Silikona gumija PLS-505 tiek izmantota betona akmens, GRC, ģipša dekoru, ģipša rotaslietu, stikla šķiedras izstrādājumu, poliestera apdares, nepiesātināto sveķu amatniecības, poliresīna amatniecības, poliuretāna, bronzas, vaska, sveču un līdzīgu izstrādājumu ražošanai. PLS-505 Silikona gumija ir sava veida mīksts silikons ar labu plūstamību, tas ir piemērots maza izmēra izstrādājumu liešanai ar smalkām detaļām. Šis silikons ir īpaši pieprasīts detalizētu sveķu amatniecības, sveču un ziepju ražošanai.


Raksturojums
* Izcila plūstamība, viegla izformēšana
* Lieliska stiepes un stiepes izturība
 *Sacietēšana istabas temperatūrā
 * Lieliska elastība
 * Laba un ātra lieko gaisa burbuļu izdalīšanās
 * Iespēja izmantot veidni daudzas reizes


Lietošanas instrukcija
Solis 1: Master - modeļa sagatavošana
Pārliecinieties, ka jūsu galvenais modelis nav bojāts un gatavs lietošanai. Notīriet to no liekajiem piesārņotājiem. Piestipriniet to uz dēļa vai citas virsmas turpmākai silikona ielēšanai.
2. solis: Paņemiet 100g A komponenta un pievienojiet tiem 2g B komponenta, ļoti rūpīgi samaisiet.
*Piezīme: Formēšanas silikona gumija ir šķidruma veids, kas sastāv no divām daļām. A daļa ir baltas krāsas šķidrais komponents, B daļa ir cietinātājs vai katalizators. Vienmēr stingri ievērojiet soli pa solim sniegtos lietošanas norādījumus.
1. Vienmēr nosveriet abas sastāvdaļas, izmantojot ELEKTRONISKOS SVARUS.
Ja ignorējat šo ieteikumu un pievienojat mazāk vai vairāk komponentu A vai B, dzīves laiks, sacietēšanas laiks var atšķirties. Arī pareizas svēršanas noteikuma neievērošana parasti var ietekmēt uz darba rezultātu.
2. Vienmērīgi un rūpīgi samaisiet komponentus A un B kopā.
Ja jūs neievērojat šo ieteikumu, jūs sagaidāt tikai daļēju silikona sacietēšanu. Turklāt gatavās formas nebūs tik izturīgas. Pastāv liela varbūtība, ka forma vispār nespēs sacietēt, un tas attiecīgi novedīs pie nevajadzīgiem silikona gumijas atkritumiem.
3. solis : izmantojiet vakuuma kameru
Šis solis ir tikai IETEIKUMS. Tomēr šis solis aizņem tikai 10 minūtes, un, ja jums ir iespēja izmantot vakuuma kameru, labāk nav atstāt novārtā šo darba posmu.


Solis 4: Liešana vai pārklāšana ar otu
*Piezīme
1. Master - modeļiem ar nelielu detalizāciju vai bez tās mēs iesakām izmantot visparējo ielēšanas metodi. Silikona viskozitāte ļaus to vienmērīgi sadalīt pa virsmu.
2. Ja uz master - modeļa ir smalkas detalizācija, mēs vispirms iesakām virsmu gruntēt ar silikonu, izmantojot otu.
3. Turpmākai veidnes lietošanai mēs iesakām izjaukt 12 stundas pēc ielēšanas.

Datu lapas.
https://drive.google.com/file/d/1hUDxIQfkOiKYohaH4wBJN8DohJmaigNS/view?usp=sharing