Epoksīda sveķi

FL-210-1kg
19,99
Raksturojums:
-Pildījuma biezums līdz 15 mm
- Izturīgs pret ultravioleto gaismu
- Vidēja viskozitāte
- Darba laiks: 50-80 min


Tehniskā informācija: https://drive.google.com/file/d/1ZLz2kUtk-gWHzSfbLTlOWG-5-CKdpKbE/view?usp=sharing
Instrukcija: https://drive.google.com/file/d/1qdpw6Ef9eAB1NWX4YNhSDQEcdIJPaPEB/view?usp=sharing

Instrukcija:
!!! Noteikti ievērojiet vienkāršus drošības noteikumus! Strādājot ar jebkuru epoksīda sveķi, valkājiet respiratoru,cimdus un, ja jums ir paaugstināta acu jutība, noteikti parūpējieties par aizsargbrillem uz acīm.

Sajaukšanas attiecība A:B = 2:1
Pareizo komponentu sajaukšanas attiecību nosaka pēc svara.
Mēs iesakām izmantot precīzus svarus, lai pareizi nosvērtu sastāvdaļas. NEmēģiniet izmērīt sastāvdaļas pēc tilpuma. Maisīšanas traukiem jābūt tīriem un sausiem, bez iespējamiem piesārņotājiem, piemēram, netīrumiem, putekļiem vai taukiem. Komponenti jāsajauc labi vēdināmā vietā.

Sajauc tikai nepieciešamo FL-210 sveķu daudzumu kopā ar atbilstošu cietinātāja daudzumu. Rūpīgi samaisiet maisījumu 3-7 minūtes, nokasot produktu no trauka sienām un apakšas. Vēlama dubulta sajaukšanas procedūra.

 Pirms virsmas vai objekta ieliešanas ar epoksīda sveķi, ieteicams to rūpīgi nogruntēt ar plānu kārtiņu ar tādiem pašiem sveķiem un ļaut nožūt. Tas ir īpaši ieteicams porainām virsmām, lai novērstu gaisa burbuļu veidošanos.

Ielejiet maisījumu vienā strūklā, kas vērsta uz veidnes apakšu. Ļaujiet maisījumam vienmērīgi sadalīties. Vienmērīga maisījuma kliedēšana palīdzēs izvairīties no gaisa iesprūšanas maisījumā.

Sacietēšanas laiks istabas temperatūrā mainās atkarībā no kompozīcijas svara. Iegūtā izstrādājuma virsmu var pulēt. Apstrādājot vai slīpējot, nepieciešams valkāt respiratoru, kas novērš putekļu iekļūšanu elpceļos.
Darba un cietēšanas laiks ir tieši atkarīgs no produkta svara un konfigurācijas. Pilns sacietēšanas laiks 96 stundas (+ 5-7 dienas pirms pulēšanas un slīpēšanas)

Gatavie izstrādājumi ir spēcīgi un izturīgi. Tie ir mitrumizturīgi, ar mērenu karstumizturību, un tos var arī apstrādāt, krāsot, gruntēt vai pielīmēt pie citām virsmām.
Redzēt visu