Poliuretāna pārklājums

C2205-1kg
19,99
Produkta apraksts:
Poliuretāna sveķi C 2205 ir divkomponentu, daļēji tiksotropisks, šķīdinātāju brīvi, pus cieti, poliuretāna sveķi, ko izmanto putupolistirola pārklāšanas procesā. C 2205 nodrošina izcilu izturību, augstu triecienizturība, zemo elastību, ķīmiskās izturības īpašības ar minimālā saraušanās. Sacietē, reaģējot (šķērssaistot) abus komponentus pat pie ļoti zemas temperatūras.

Izmanto:
Produkts C 2205 ir specializēti puscieti un daļēji tiksotropiski poliuretāna sveķi:
-Polistirola detaļu pārklāšanai (EPS, XPS)
-Poliuretāna detaļu pārklāšanai (PUR, PIR)

 Priekšrocības:
·        Nesatur šķīdinātājus
·        Daļēji tiksotropisks, uzklāšanas laikā pārklājums nav sagruvis
·        ShA D 30
·        Maināms poda kalpošanas laiks atkarībā no nepieciešamības
·        Slīpējams un krāsojams
·        Minimālā saraušanās
·        Augsta triecienizturība, pateicoties pastāvīgai zemai elastībai
·        Ķīmiski izturīgs

Uzklāšanas process:
Virsmas sagatavošana:
Pirms uzklāšanas pārbaudiet vai polistirola daļās (EPS, XPS) nav nekādu mitruma pēdu (maksimālais virsmas mitruma saturs nedrīkst pārsniedz 4%).

Sajaukšana un liešana:
Pirms lietošanas labi samaisiet C 2205 A komponentu. C 2205 Komponents A un komponents B jāsajauc ar maza ātruma mehānisko maisītāju saskaņā ar šajā tehnisko datu lapā norādīto sajaukšanas attiecību apmēram 2 minūtes. Komponentu sajaukšana ir ļoti rūpīgi jāiedarbina īpaši uz kausa sienām un apakšas, līdz maisījums kļūst pilnībā viendabīgs. Pēc abu komponentu sajaukšanas, pārnesiet maisījumu tīrā traukā un vēlreiz samaisiet 1min, lai pārliecinātos, ka sastāvdaļas ir rūpīgi sajauktas.
IETEIKUMS: Izmantojiet piemērota izmēra vakuuma aparātu (-1 bar), lai tieši pēc sajaukšanas un pirms liešanas no C 2205 A+B maisījuma atdalītu ievilktos gaisa burbuļus.
Uzklājiet C 2205 sveķus ar otu uz polistirola virsmas. Pēc 1-12h uzklājiet otru C 2205 sveķu kārtu.

UZMANĪBU: Lūdzu, nodrošiniet patēriņu “dzīves laikā” ietvaros. C 2205 jāuzglabā un jālieto temperatūrā, kas augstāka par 15°C.

Apstrāde un krāsošana:
48-72h pēc C2205 uzklāšanas tas ir gatavs slīpēšanai un krāsošanai. Lūdzu, izmantojiet krāsas, kas ir saderīgas ar poliuretāna sveķiem. Vispirms mēs iesakām veikt adhēzijas testu.

Tehniskā informācija:
https://drive.google.com/file/d/1fsJikbeS8IYOt_e2NqqhLwMWr-D5Emwz/view?usp=sharing

Redzēt visu