Poliuretāna izolācijas sveķi

R3400 - 1kg
18,00
Produkta apraksts:
Polistep R 3400 ir divkomponentu, šķīdinātājus nesaturoši, vidējas viskozitātes, ļoti elastīgi, poliuretāna elektriski izolējoši sveķi. Nodrošina lielisku izturību, ķīmiski stabilu ar minimālu saraušanos. Sacietē, reaģējot (polimerizējot) abas komponentes istabas temperatūrā. Sajaukšanas attiecība A : B = 1 : 1 pēc svara.

Priekšrocības:
• Nesatur šķīdinātājus
• Augsta elastība
• Cietība (Shore skala A) 10
• Aukstā sacietēšana
• Laba saķere ar kabeļiem, plastmasu un metālu
• Lieliska hidrolītiskā stabilitāte
• Zema eksotermiskās reakcijas temperatūra
• Minimāla saraušanās
• Augsta triecienizturība
• Ķīmiskie un ogļūdeņražu izturīgie Polistep R 3400 ir pieejami bēšā un melnā krāsā.

Pielietojums:
 Polistep R 3400 ir poliuretāna elektriski izolējoši sveķi:
 • Kabeļu gali

Piemērošana
Virsmas sagatavošana:
Pirms līmēšanas pārliecinieties, ka uz nevienas no lietojamajām virsmām nav mitruma pazīmju (maksimālais virsmas mitruma saturs nedrīkst pārsniegt 4%). Tāpat pārliecinieties, ka uz virsma nav neatrodas eļļas, tauki, putekļi, smērvielas, atdalīšanas aģenti un citiem piemaisījumi, kas varētu novērst saķeri.
Manuālā sajaukšana un uzklāšana:
Pirms lietošanas rūpīgi samaisiet Polistep poliuretāna R 3400 komponentu A. Pirms lietošanas rūpīgi samaisiet polistep poliuretāna R 3400 komponentu B. Poliuretāna R 3400 komponents A un komponents B jāsamaisa ar zema ātruma mehānisko maisītāju atbilstoši šajā tehnisko datu lapā norādītajai sajaukšanas attiecībai, apmēram 1-3 minūtes, ja uzklāšana tiek veikta manuāli. Sajaukšanas laikā ir jāuzmanās, lai maisījumam nepiekļūtu pārmērīgs gaisa daudzums. Pēc komponentu A+B sajaukšanas maisījumu pārnes tīrā traukā un vēlreiz samaisa 15-20 sekundes. Pēc tam ieteicams izmantot vakuuma kameru (@-1 bar 60-120 sekundes), lai pirms lietošanas maisījumu atbrīvotu no gaisa burbuļiem.
UZMANĪBU: Komponentu sajaukšana jāveic ļoti rūpīgi, īpaši pie spaiņa sieniņām un apakšas, līdz maisījums kļūst pilnībā viendabīgs un bez svītrām. Lūdzu, izmantojiet norādītajā izlietošanas laikā. A daļas (sveķi) un B daļas (cietinātājs) tvertnes vienmēr jāglabā hermētiski noslēgtas, kad tās netiek lietotas, lai novērstu mitruma piekļūšanu. Nekad neizmantojiet šo poliuretānu, ja līmes/sveķu viskozitāte sāk samazināties, jo tā ir pazīme, ka ir beidzies izlietošanas laiks, un sveķus vairs nevajadzētu lietot.
BRĪDINĀJUMS: Nepilnīga sajaukšana vai nepareizas maisījuma attiecības izmantošana izraisīs nestabilu vai daļēju sacietēšanu. A daļas (sveķi) un B daļas (cietinātājs) tvertnes vienmēr, kad tās netiek lietotas, ir jātur noslēgtas, lai novērstu mitruma piekļūšanu. Ja sveķu maisījumam piekļūs mitrums, tas sacietēšanas laikā radīs putas. A daļas (sveķi) un B daļas (sietinātājs) tvertnes jāuzglabā temperatūrā no 10 līdz 30°C.
Uzklājiet Polistep R 3400 sveķus, manuāli ielejot vai izmantojot uzklāšanas aprīkojumu uz iekapsulējamā objekta.
IETEIKUMS: Pirms lietošanas vai līmējamās virsmas maiņas veiciet adhēzijas testu, lai pārliecinātos, ka adhēzija ir iespējama.
IETEIKUMS: Izmantojiet pēcsacietēšanu sildīšanas iekārtā (@50-60oC 2-24h), lai paātrinātu sacietēšanu un samazinātu galīgo sacietēšanas laiku.
Redzēt visu