Poliuretāna elastomēra sveķi E4245

E4245-1kg
17,00
Produkta apraksts:
Poliuretāns E 4245 ir divu komponentu, šķīdinātājus nesaturošs, pret deformāciju izturīgs poliuretāna elastomērs. Tas nodrošina izcilu elastību un augstu izturību pret plīsumiem ar minimālu saraušanos.
Sacietē ar abu komponentu reakciju (polimerizāciju) pat ļoti zemā temperatūrā. Polistep Polyurethane E 4245 tiek nodrošināts dzeltenīgi caurspīdīgā krāsā. Sajaukšanas attiecība (A : B) = 100:100 pēc svara.

Pielietojums:
Polistep poliuretāns E 4245 ir specializēti elastomēra sveķi, kas paredzēti:
•            veidņu ražošanai betona un ģipša objektu ražošanā.
•            veidņu ražošanai sveķu objektu ražošanā.
•            elastīgu priekšmetu ražošanā.
•            pildīšanas / liešanas pielietojumam.

Priekšocības:
•            Bez šķīdinātājiem
•            Cietība pēc Shore skalas A 45-50
•            Aukstā sacietēšana
•            Minimāla saraušanās
•            Augsta pretestība pret plīsumiem
•            Augsta triecienizturība
•            Izturība pret ķīmiskām vielām

Piemērošana:
Prototipa objekta sagatavošana:
Pirms liešanas pārbaudiet, vai uz kopējamās virsmas vai objekta nav mitruma (maksimālais virsmas mitruma saturs nedrīkst pārsniegt 4%). Mitrus ģipša un māla prototipa priekšmetus nepieciešams ievietot krāsnī, lai atbrīvotos no visa mitruma. Ja kopējamais objekts ir porains (māls, ģipsis, betons, koks u.c.), to nepieciešams iepriekš apstrādāt, visas poras noblīvējot ar Polistep E 495 sveķiem/laku (atrodami Polistep sortimentā). Atkarībā no virsmas/objekta porainības var būt nepieciešams otrs E 495 sveķu/lakas slānis. Pirms Polistep poliuretāna E 4235 uzklāšanas sagatavotais priekšmets ir jāpārklāj ar piemērotu, šķidrā veidā uzklātu veidņu atbrīvošanas līdzekli, lai izvairītos no saķeres ar prototipa objektu.

Sajaukšana:
Pirms lietošanas rūpīgi samaisiet Polistep E 4245 komponentu A. Pirms lietošanas rūpīgi samaisiet Polistep E 4245 komponentu B. Polistep poliuretāna E 4245 komponents A un komponents B jāsamaisa ar zema ātruma mehānisko maisītāju atbilstoši šajā tehnisko datu lapā norādītajai sajaukšanas attiecībai, apmēram 2 minūtes. Komponentu sajaukšana ir jāveic ļoti rūpīgi, īpaši pie spaiņa sieniņām un apakšas, līdz maisījums kļūst pilnībā viendabīgs. Pēc abu komponentu sajaukšanas ielejiet maisījumu tīrā tvertnē un vēlreiz maisiet 1 minūti, lai pārliecinātos, ka komponenti ir rūpīgi sajaukti. Poliuretāna E 4245 sveķus uz kopējamās virsmas/objekta uzklājiet ar otu, lai izvairītos no gaisa kabatām. Pēc 15-30 minūtēm izgatavojiet veidni, pilnībā pārlejot objektu ar Polistep poliuretāna E4245 sveķiem.

IETEIKUMS:
Izmantojiet piemērota izmēra vakuuma ierīci (-1 bar), lai atbrīvotos no poliuretāna E 4245 A+B maisījumā iesprostotajiem gaisa burbuļiem uzreiz pēc maisīšanas un pirms liešanas.

Veidnes izmantošana:
Kad veidni, kas izveidota no Polistep poliuretāna E 4245 sveķiem, paredzēts izmantot ģipša/betona priekšmetu ražošanai, lūdzu, pārliecinieties, vai veidne no iekšpuses ir pilnībā pārklāta ar poliuretāna E 498 šķidrā veidā uzklāto veidņu atbrīvošanas līdzekli, lai detaļas būtu viegli izņemamas. Ja veidni paredzēts izmantot sveķu priekšmetu ražošanai, lūdzu, pārliecinieties, ka veidne no iekšpuses ir pilnībā pārklāta ar šķidrā veidā uzklātu veidņu atbrīvošanas līdzekli, lai detaļas būtu viegli izņemamas.

Tehniskā informācija:
https://drive.google.com/file/d/1TNgVwiBA5WbSC4mVJl-z9_LKrceKXaUp/view?usp=sharing

Redzēt visu